Hotel Rozmarin

Hotelul Rozmarin 4**** este situat pe DN1, la iesirea din Predeal spre Brasov, si totusi destul de departe de agitatia binestiuta de pe DN1. Locatia este aproape de gara (aproximativ 900 m) si, fata de partia Clabucet, se afla la o distanta de 2 km.

Camere: 
Cu 70 de camere, hotelul Rozmarin, este un etalon al hotelurilor din clasa sa, prin dotari ca: internet, CATV, lift, telefon, seif in camera, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, balcon si bai proprii cu cabina de dus si uscator. Hotelul are urmatoarea structura de cazare: 

  • 37 camere cu pat matrimonial.
  • 20 camere twin, 
  • 6 camere triple, 
  • 1 garsoniera
  • 5 apartamente.

Restaurant:
Restaurantul, cu o capacitate de 220 persoane, structurat pe 2 etaje, incanta prin delicatesele si prin mediul ambiant pe care le ofera clientilor. Panorama hotelului este spectaculoasa, oferind conditii de odihna exceptionale in camerele spatioase din dotare.

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sali de conferinta, club, masaj, solar, fitness, jacuzzi, terasa, bar, crama, parcare, room-service, servicii de spalatorie etc.

Servicii gratuite: 
parcare, internet, acces gratuit la sala de fitness (fara banda) si sauna (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie); acces gratuit la Disco Club Rozmarin, de duminica pana vineri (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie), parcare exterioara gratuita

Servicii cu plata: 
inchirere de biciclete si echipament sportiv, ATV room service, pranz la pachet, spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax / copiator

Animale de companie: Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Facilitati copii: 

  • copiii intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; 
  • copiii intre 8 si 11 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita contravaloarea micului dejun (5 euro / zi), la care se adauga comisionul agentiei.
camera dublamic dejun22 iunie27 iunie5 nopti2 adulti1.509 lei
camera dublamic dejun17 iulie22 iulie5 nopti2 adulti1.509 lei
camera dublamic dejun6 august11 august5 nopti2 adulti1.509 lei
camera dublamic dejun26 august31 august5 nopti2 adulti1.509 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...