Hotel Savoy

Hotelul Savoy este amplasat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor. Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.

Dotari generale:restaurant, parcare proprie – (60 locuri)- gratuita , internet -wireless gratuit, 8 etaje, lift, lobby, terasa situata direct pe plaja, Escape -bar de zi, Dreamer Pool Bar- bar la piscina, bar plaja. 

Dotari camere :aer conditionat -(instalatie climatizare), TV -LED, minibar, seif, baie cu cada, balcon, internet -wireless gratuit, uscator de par, telefon (in camera si baie), priza pentru aparat de barbierit in baie. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice.

Numr total camere: 138, din care 42 camere duble standard cu vedere laterala la mare

Trei locuri de joaca pentru copii: 
– in interiorul hotelului, Academia de joaca – La Domnul Girafa, unde gasesc jocuri si jucarii, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele. 
– la piscina, un loc de joaca special amenajat si dotat cu jucarii gonflabile si tobogane. 
– pe plaja, copiii au inca un loc de joaca amenajat cu jucarii gonflabile si tobogane. Sali de conferinta: 2 – sala Histria- 120 locuri, sala Tomis- 100 locuri, Salile sunt dotate cu: microfon, sonorizare, videoproiector, laptopuri, telefon, internet.

Numr total camere: 138 din care :

 • 42 camere duble standard cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ – 24 – 25 mp si balcoanele (de aproximativ 5mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic,
 •  63 de camere duble cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ – 24 – 25 mp si balcoanele (aproximativ 5 mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic, 
 • 17 Duble Family sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a camerelor duble (minim 35 mp) si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila.
 • Apartamente: 8 – Apartamentele Junior sunt dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartamentele junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila. Suprafata acestui tip de apartament este de 50 mp si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Descriere Pachet All Inclusive 

 • Spectacole copii alaturi de Trupa Sufletel
 • Spectacole adulti alaturi de Teatrul Semn

Pachet bauturi All Inclusive: Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi – Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP ; racoritoare necarbonatate din gama Pepsi – Prigat de portocale; longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft*;

 • Pachet bauturi alcoolice: Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon’s, J & B Rare, Wembley, Bushmills Original, Rom Captain Morgan Spice Gold, Wild Turkey 81, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Smirnoff Red, Carolans Crema de Whisky, Smirnoff Flavours (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Tequila Jose Cuervo Especial Silver.

*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si piscina.
Restaurantul Savoy:

 • Mic dejun, intre orele 07:00-10:00;
 • Dejun, intre orele 12:30-14:30;
 • Extra Snack, intre orele 17:00-18:00; 
 • Cina, intre orele 19:00-21:30. 

Toate mesele sunt servite exclusiv in regim bufet suedez atat in restaurant, cat si pe terasa acestuia. 

 • Dreamer Bar Piscina: deschis intre 09:00 a 22:00 
 • Escape Bar a Lobby: deschis intre 09:00 a 23:00
 • Bar Plaja: deschis intre 09:00 a 19:00 
 • Bar Terasa: deschis intre 09:00 a 22:00

Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina.

Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor*. 

Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.

Acces La Domnul Girafa – Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului la mezanin. Incepand cu 2 Iunie si pana la 10 septembrie, cei mici vor beneficia de prezenta unui spupraveghetor intre orele 09:00- 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele, dar si cu prajituri si sucuri proaspete de fructe.

Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane. 

Parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.
*In cazul in care solicita sezlong pe plaja, copiii neplatitori il vor achita. Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se va servi a la carte. Toate bauturile incluse se vor servi in regim self-service. Produsele alimentare si bauturile in sistemul All Inclusive se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, piscina, Plaja, Escape Bar a Lobby si Dreamer Pool Bar, pe parcursul sejurului.
Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din aceste locatii. Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primi la receptie, la check-in, bratari, pe care sunt obligati sa le poarte pe tot parcursul sejurului

Politica copii(cazati in camera cu 2 adulti): 
Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare

 •                       Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
 •                       Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 10% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
 •                       Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 25% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
 •                       Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.

  Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 a 11.99 ani  SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 a 15.99 ani.
  Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul). 
  Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 0% din tariful pachetului achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina si duble cu vedere la mare. 

Camera dubla family sau apartamente

 •                       Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
 •                       Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita de 25% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
 •                       Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.
dbl family, vedere la mareall inclusive2 iulie 7 iulie5 nopti2 adulti7.862 lei
dbl family, vedere la mareall inclusive22 iulie27 iulie5 nopti2 adulti9.371 lei
dbl family, vedere la mareall inclusive16 august21 august5 nopti2 adulti8.000 lei
dbl family, vedere la mareall inclusive5 septembrie10 septembrie5 nopti2 adulti5.148 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *