Hotel Siret

Hotelul este situat in zona de nord a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja.
Hotelul Siret a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele. Dispune de 153 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje si parcare.
Camere: Hotelul pune la dispozitie 153 de camere cu mobilier nou, aer conditionat, minibar si baie proprie. Camerele duble dispun de aer conditionat, minibar, televizor cu televiziune prin cablu, baie proprie cu dus si balcon (exceptand camerele de la parter). In toate camerele exista paturi twin care se unesc. Camera single – se calculeaza scazand valoarea mesei pentru 1 adult din valoarea camerei duble.
Restaurant: Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, iar pentru relaxare si petrecerea timpului liber, turistii au la dispozitie un bar si o terasa. Se acorda in restaurantul ,,Siret’ (mic dejun ,,bufet’ sau portie, pranz si cina in sistem cont turist, ,,e la carte’).


Servicii gratuite: parcare, informatii turistice, intrare Aqua Park Balada
Servicii cu plata: servicii de calcatorie – spalatorie
Facilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.

dubla superioara, etajmic dejun6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti1.473 lei
dubla superioara, etajmic dejun16 iulie21 iulie5 nopti2 adulti1.968 lei
dubla superioara, etajmic dejun10 august15 august5 nopti2 adulti1.968 lei
dubla superioara, etajmic dejun25 august30 august5 nopti2 adulti1.968 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...