Hotel Skiathos

Hotelul Skiathos 3*** aflat in centrul statiunii Venus in vecinatatea hotelurilor Dana si Raluca la aproximativ 250 m fata de plaja. Este o locatie complet renovata in 2019 si oferta turistilor camere dotae corespunzator clasificarii. Se afla la o distanta mai mica de 1 km de Herghelia Mangalia. Este o locatie perfecta relaxare datorita faptului ca se afla intr-o zona foarte linistita.
Hotel Skiathos este hotelul ideal pentru vacanta de vara. Va simtiti acasa, va simtiti mai mult decat rasfatati! Renovat integral, acesta abia asteapta sa isi intamine oaspetii cu un aer nou, modern si cu tot confortul necesar. Fie ca veniti cu familia, cu prietenii, in cuplu sau singuri, hotel Skiathos este alegerea potrivita.
Va puteti bucura de gradina si de internet pe suprafata intregii proprietati.

Camere:,
Hotelul Skiathos ofer unitti de cazare de 3 stele, cu balcon.
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial, TV LCD, internet wi-fi, aer conditionat, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon, mocheta.
Camerele triple au aceleasi dotari ca si camerele duble, dar au in plus 1 pat pentru 1 persoana.
Camerele de la parter nu au balcon.

Facilitti: Internat wireless, parcare publica gratuita, camera de bagaje, receptie 24h, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje, gradina.

Restaurant:
Mic dejun – bufet suedez;
Pranz si cina – in sistem bon valoric/a la carteMicul Dejun:

  • copiii cu varsta de pana la 3 ani beneficiaza de mic dejun gratuit, daca parintii au optat pentru pachet cu mic dejun inclus.
dubla cu balconmic dejun, fisa cont 60 lei/pers./zi22 iulie27 iulie5 nopti2 adulti2.606 lei
dubla cu balconmic dejun, fisa cont 60 lei/pers./zi28 iulie1 august5 nopti2 adulti2.857 lei
dubla cu balconmic dejun, fisa cont 60 lei/pers./zi6 august11 august5 nopti2 adulti2.857 lei
dubla cu balconmic dejun, fisa cont 60 lei/pers./zi21 august26 august5 nopti2 adulti2.103 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...