Hotel Splendid

Hotel de 4**** recomandat pentru confort / odihna / relaxare.
Hotelul, construit in 2007, este situat in partea de nord a statiunii, pe partea cu lacul Siutghiol, la 150 m fata de plaja. Hotelul dispune de parcare proprie, o sala de conferinte de 55 de locuri si o sala de sedinte de 12 locuri dotate corespunzator.Incepand cu anul 2019 hotelul nu va mai accepta acomodarea copiilor in niciunul din tipurile de camere aferente celor 2 copuri.
Camere: Hotelul dispune de 33 de camere, din care 2 apartamente cu un design modern, dotate cu TV si cablu, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, minibar, telefon, seif, halat, papuci, sistem modern de racire / incalzire a aerului si balcon.
In primavara lui 2016 a fost inaugurat si hotelul New Splendid -Adults Only -16+ cu 24 spatii de cazare.

Restaurant: Restaurantul are 45 de locuri si ofera preparate traditionale romanesti si internationale, servite intr-un ambient intim si placut. Masa se mai poate servi si la terasa Casa Romaneasca. Micul dejun este servit in sistem ,,bufet suedez’, iar restul meselor prin carduri valorice, ,,cont turist’ si ,,e la carte’.
Servicii gratuite: pastrare valori , internet wireless in tot hotelul, parcare auto (in limita locurilor disponibile), fax in receptie si serviciu de multiplicare a documentelor, cu solicitare in prealabil, acces la un calculator pentru verificarea casutei postale electronice
Servicii cu plata: sauna, masaj, inchiriere sala de conferinte, spalatorie, calcatorie, consumatie minibar.

dubla cu vedere la lacmic dejun10 iulie13 iulie3 nopti2 adulti576 euro
dubla cu vedere la lacmic dejun22 iulie25 iulie3 nopti2 adulti516 euro
dubla cu vedere la lacmic dejun6 august9 august3 nopti2 adulti516 euro
dubla cu vedere la lacmic dejun21 august24 august3 nopti2 adulti491 euro
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...