Hotel Terra

Hotel TERRA 4**** este situat in centrul statiunii Neptun la circa 200 m de Gara Neptun si 800 m de plaja aLa Steaguriaa, fiind locul ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana, foarte aproape de parcul de aventura Paradis Land. Info: Cu o infatisare complet noua, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor si gusturilor unei generatii tot mai dinamice, Hotelul TERRA4**** Neptun, renovat complet in 2020, este una din unittile atractive pentru turismul de odihna, agrement si relaxare din Statiunea Neptun.
Hotelul Terra**** dispune de piscina exterioara, pentru adulti si copii, locuri de joac pentru copii si spatii de relaxare, terase, bar si restaurant.
Structurat pe 6 nivele, dispune de 7 apartamente de lux si 300 camere duble, deservite de 2 lifturi si parcare proprie.
Dotari camere : Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor LED, uscator de par, internet wireless atat in camere cat si in spatiile comune, sistem anti-incendiu, balcon pentru camerele situate la etaj, iar accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila.


Restaurant: Masa se poate servi cu bonuri valorice la restaurantele ,,Romanta’, ,,Craiova’ si ,,National’, precum si la barul din incinta hotelului.
Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
Hotel Terra ofera parcare proprie (100 locuri in limita locurilor disponibile).
Servicii cu plata: servicii telefonice, inchirieri jocuri distractive, organizare evenimente speciale, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare si vederi, organizare de excursii
Facilitati copii: In camera cu 2 adulti

  • copiii de la 0 la 3 ani beneficiaza de reducere 100 % la cazare si masa
  • copiii de la 3 la 14 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti, pentru care se solicita pat pliant suplimentar, vor achita 75 lei/zi (cazare cu mic dejun)
  • copiii de la 3 la 14 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti, pentru care nu se solicita pat pliant suplimentar, vor achita 25 lei/zi (mic dejun)
  • familiile cu 2 copii, ambii mai mari de 3 ani, sau unul din copii mai mare de 3 ani, vor achita obligatoriu si pat pliant suplimentar in camera dubla, adica 75 lei/zi, iar pentru al doilea copil se va achita micul dejun (25 lei/zi).
camera dubla la etajmic dejun7 iulie10 iulie3 nopti2 adulti1.520 lei
camera dubla la etajmic dejun22 iulie25 iulie3 nopti2 adulti1.827 lei
camera dubla la etajmic dejun9 august12 august3 nopti2 adulti1.980 lei
camera dubla la etajmic dejun24 august27 august3 nopti2 adulti1.980 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...