Hotel Tomis

Este amplasat intr-o oaza de verdeata si se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala, la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.
Info: Hotelul ,,Tomis’ 3*** face parte din grupul turistic ,,Samaa Hotels’. Amplasamentul, confortul camerelor si serviciile de buna calitate recomanda hotelul pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre. Datorita renovarilor in proportie de 100%, realizate in anul 2014, hotelul a fost clasificat la 3***. Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii.


Dotari camere
Hotelul este format din 92 camere duble/triple si 3 apartamente, dotate cu uscator de par in baie,mobilier nou, baie proprie cu dus, internet Wi-Fi, minibar, aer conditionat si televizor LCD.
Apartamentele au in dotare si o canapea extensibila, frigider, birou de lucru si cablu TV digital cu HD.
Camerele de la etaj au balcon. Camerele sunt pentru nefumatori, este permis fumatul doar pe balcon.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Micul dejun se serveste in salonul de mic dejun al hotelului, iar mesele principale se vor servi la restaurantul BaliBeach.

dubla la etajmic dejun9 iulie12 iulie3 nopti2 adulti874 lei
dubla la etajmic dejun21 iulie24 iulie3 nopti2 adulti926 lei
dubla la etajmic dejun14 august17 august3 nopti2 adulti1.114 lei
dubla la etajmic dejun26 august29 august3 nopti2 adulti1.029 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...