Hotel Traian

Hotelul de 2** este situat in centrul statiunii, langa drumul de acces catre plaja ,,Steaguri’, la 300 de metri de aceasta. Hotelul are in apropiere Teatrul de Vara Neptun, centrul commercial si Zona Prichindel. Situat intr-o zona linistita, hotelul poate fi o buna alegere pentru petrecerea unui sejur ieftin, dar cu servicii corecte.
Camere: Hotelul dispune de 65 de camere duble si de un cochet bar de zi. Camerele dispun de baie proprie cu dus complet renovate, TV cablu, minibar. Camerele de la etaj au balcon, iar cele de la parter nu au balcon. Tariful unei camere single este de 80% din tariful unei camere duble si se vor accepta doar cu confirmarea prestatorului.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Masa se poate servi la noul Restaurant 2D. Serviciile de masa sunt optionale.
Servicii gratuite: informatii turistice, comenzi taxi, distribuirea corepondentei


Servicii cu plata: servicii de calcatorie – spalatorie, piscina exterioara de la Complex 2D
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc. Pentru micul dejun, pranz sau cina se acorda gratuitate pentru copiii cu varsta intre 0 – 2 ani. Pentru copiii intre 2 – 12 ani se achita 50% din loc, iar pentru cei de peste 12 ani, se achita masa integral.

dubla la etajfara masa10 iulie13 iulie3 nopti2 adulti544 lei
dubla la etajfara masa16 iulie19 iulie3 nopti2 adulti641 lei
dubla la etajfara masa12 august15 august3 nopti2 adulti641 lei
dubla la etajfara masa27 august30 august3 nopti2 adulti544 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...