Hotel Union

Hotelul Union 3*** se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 15 km de orasul Constanta. Este situat pe faleza, la 30 metri de plaja.
Info: Hotelul a fost renovat integral de noii proprietari in 2017. Totodata a mai fost construit inca un etaj cu 26 de camere, insumand in total 97 camere duble si 4 apartamente. Pe langa spatiile de cazare, hotel ,,Union’ dispune de o piscina moderna, un restaurant cu specific international si o pizzerie, plaja amenajata in dreptul hotelului, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, terasa, bar, sala conferinte si salon evenimente (pentru maxim 200 persoane).
Facilitati: Piscina hotelului ,,Union’ este una dintre cele mai moderne din zona. Sistemul de filtrare al apei este conceput in asa fel incat intreg volumul de apa sa poata fi recirculat o data la 4 ore. Accesul celor cazati in hotel este gratuit.
Camere: Hotel Union Eforie Nord are 4 etaje, 131 camere duble de 4, 45 camere duble de 3 si 3 apartamente.
Camerele duble, atat cu vedere spre mare sau vedere spre statiune, sunt complet renovate, si au in dotare: televizor LCD, aer conditionat, seif (la cerere), balcon, minibar, telefon, baie cu dus, internet wireless.
Camerele cu vedere la mare sunt mai spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar in camera. O parte din camere au in dotare un fotoliu extensibil.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor si au aceleasi dotari ca si camerele duble.


Restaurant: Restaurantul ,,Danielle’ combina valorile traditionale ale bucatariei italiene cu cele ale bucatariei romanesti si internationale. Bucatari renumiti gatesc preparate deosebite pentru oaspetii hotelului. Masa poate fi servita atat in restaurant, cat si pe terasa cu vedere spre mare, care ofera o atmosfera intima, relaxanta si romantica, combinand valorile traditionale ale bucatariei italiene cu cele ale bucatariei romanesti si internationale. Micul dejun se serveste ,,bufet suedez’, iar pranzul si cina, ,,e la carte’.
Facilitati copii:
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 7 ani neimpliniti beneficiaza de mic dejun gratuit. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 – 12 ani neimpliniti achita 50% din valoarea micului dejun;
Copii cu varsta cuprinsa intre 12- 14 ani neimpliniti achita mic dejun integral. Patul suplimentar (numai in camere duble) reprezinta 50% din valoarea unui loc de cazare pentru adult.
Copiii peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun.
Servicii gratuite: parcare, piscina, plaja amenajata in dreptul hotelului, loc de joaca pentru copii
Servicii cu plata: sala de conferinte de 80 de locuri, servicii de calcatorie – spalatorie
Accesul cu animale: Este permis accesul cu animale de companie; 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

camera dublamic dejun si bonuri valorice 50 lei/pers./zi7 iulie10 iulie3 nopti2 adulti1.348 lei
camera dublamic dejun si bonuri valorice 50 lei/pers./zi19 iulie22 iulie3 nopti2 adulti1.714 lei
camera dublamic dejun si bonuri valorice 50 lei/pers./zi18 august21 august3 nopti2 adulti1.714 lei
camera dublamic dejun si bonuri valorice 50 lei/pers./zi27 august30 august3 nopti2 adulti1.531 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...