Hotel Vega

Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, Hotelul ,,Vega’ din Mamaia a fost deschis in anul 2008, fiind clasificat la categoria de 5 stele. Hotelul este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, la cativa pasi de plaja. Hotelul ,,Vega’ se afla la doar 5 km de Constanta si la 30 km de aeroportul international ,,Mihail Kogalniceanu’. 
Hotelul cuprinde 36 de camere matrimoniale, 27 de camere cu doua paturi, 7 camere duble superioare, 17 camere family, 6 apartamente Junior, 15 apartamente Senior. Toate camerele au instalatie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabina dus si uscator de par.
Camera cu pat matrimonial are balcon, iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar. Camera cu 2 paturi separate (Twin), care la nevoie se pot uni, nu are balcon, dar are suprafata mai mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil. In acest tip de camera pot fi admise paturi suplimentare. Camera dubla superioara are 1 pat matrimonial, o canapea fixa, suprafata mai mare si nu are balcon. Numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Una dintre aceste camere are facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. 
Family room este compusa din doua duble standard comunicante (una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi separate), cu o usa comunicanta intre ele. Acest tip de camera este valabil pentru 4 persoane si tariful nu sufera modificari in cazul in care sunt mai putine persoane in camera. 
Junior suite este un apartament format dintr-un living cu canapea extensibila, cu chicineta, un dormitor cu pat matrimonial si are vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane admise este 4, dar nu mai mult de 3 adulti. 
Senior suite este un apartament format dintr-un living cu canapea, cu chicineta, un dormitor cu pat matrimonial si are vedere frontala la mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil. 
In cadrul hotelului Vega, fumatul nu este permis. Exceptie fac doar barul ,,Violet Lounge’ si balcoanele camerelor duble matrimoniale si ale apartamentelor. 


Restaurant: ,,Akolade’ este unul dintre cele mai elegante restaurante din Mamaia si Constanta. Micul dejun (si dejunul in timpul verii) se servesc in stil bufet, avand specific mediteranean. Cina se poate servi in regim ,,e la carte’, in interiorul restaurantului sau pe terasa (in sezonul de vara).  
Servicii gratuite: sezlong, prosop, umbrelute, acces piscina, parcare, internet wireless la parterul hotelului si prin cablu in camere, kindergarden, fitness gym
Servicii cu plata: inchirieri masini, spalatorie, minibar, servicii Tulip beauty & Spa Rituals (exceptand jacuzzi si sauna), servicii restaurant care nu sunt incluse in tariful de cazare, babysitting
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Facilitati copii: Copiii gasesc poate cea mai mare placere in vacantele petrecute la mare. Familiile cu copii beneficiaza de numeroase facilitati in hotelul Vega, printre care amintim si prioritatea acestora la cazare mai devreme de ora anuntata de check-in, in limita disponibilitatii. 
Copii cu varsta cuprinsa intre 0 – 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese. Copii cu varsta cuprinsa intre 7 – 12 vor beneficia de gratuitate la cazare,fara pat suplimentar si vor achita contravaloarea meselor in functie de perioada aleasa. Copii de peste 12 ani sunt considerati adulti.

dubla superiormic dejun si pranz3 iulie8 iulie5 nopti2 adulti5.863 lei
dubla superiormic dejun si pranz23 iulie28 iulie5 nopti2 adulti8.359 lei
dubla superiormic dejun si pranz27 august1 septembrie5 nopti2 adulti6.861 lei
dubla superiormic dejun si pranz1 septembrie6 septembrie5 nopti2 adulti5.349 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...