Hotel Wels

Baltenii de Sus: Acces pe uscat ( la 23 km de orasul Tulcea pe drumul ce duce la Mahmudia ) sau pe apa ( Bratul Sf.Gheorghe ) .

Cazare: Hotel WELS 4* va pune la dispozitie 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bei separate ). Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curentea seif, aer conditionat, plase de taneari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon. Masa: Serviciile de restaurant se presteaza in unitatea restaurant Wels, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet/ variante de meniu, pranzul si cina a la carte. In restaurantul cu bar, semineu si pianine ori pe terase cu vedere spre Dunere, puteti servi si produse ale bucateriei traditionale regionale.

Agrement: Pentru activitetile contra cost la tarifele de recepeie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, tir cu arcul, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii. Alte facilitati : minishop la recepeie cu articole de pescuit si diverse, apeluri telefonice nationale si internationale, informatii la receptie despre atractiile turistice din imprejurimi, personal vorbitor de limbi straine, miniplaja, pescuit la malul Dunarii. Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, iar in incinta hotelului prin spatiile verzi generoase, teren de volei, leagan, loc de joace pentru copii, poney, sezlong-uri la miniplaja. Un foc de tabera la foisorul de pe malul Dunarii, o seara de dans cu jocuri de lumini, petrecerea unor festivitati intr-un cadru ambiant ofera prilejul unor clipe de neuitat. Atractii turistice: Cetatea Argamum (Orgame) – aflate la Jurilovca Cetatea Halmyris- in comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantine Dinogetia – in comune Jijila; Geamia Ali-Gaza-Paea – situat in orasul Babadag Cetatea romana Noviodunum – langa oraeul Isaccea Cetatea romana Arrubium – in oraeul Macin Cetatea romane Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Menestirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) – Sulina.

dubla matrimonialamic dejun, fisa cont 120 lei/pers./zi16 iulie18 iulie2 nopti2 adulti1.371 lei
dubla matrimonialamic dejun, fisa cont 120 lei/pers./zi22 iulie24 iulie2 nopti2 adulti1.357 lei
dubla matrimonialamic dejun, fisa cont 120 lei/pers./zi5 august7 august2 nopti2 adulti1.357 lei
dubla matrimonialamic dejun, fisa cont 120 lei/pers./zi2 septembrie4 septembrie2 nopti2 adulti1.296 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...