Hotel Wolf 2

Hotelul este amplasat la intrarea dinspre Brasov, pe partea dreapta, in spatele supermarketului Wolf, la aprox. 1 km de Castelul Bran, de Muzeul Bran si de partia de schi.

Situare:
Amplasarea la numai 150m de DN 73A face complexul Wolf destinatia ideala atat pentru oaspetii in tranzit, cat si pentru cei care doresc o vacanta minunata. Complexul este format din Hotel Wolf 1, Hotel Wolf 2, Bowling Wolf, supermarket Wolf si restaurant Taverna Lupilor.

Camere: Hotelul Wolf 1 de 3*** dispune de 18 camere duble spatioase si confortabile in care designul si combinatia culorilor calde si a nuantelor pale folosite in contrast scot in evidenta modernismul locatiei si tendinta permanenta de inovare. Hotelul dispune de jacuzzi si sauna pentru relaxare, bowling, biliard, darts, inchieriri ATV, tiroliana si alte activitati outdoor specifice cadrului montan. Nici cei mici nu sunt neglijati, locatia dispunand de un loc de joaca special creat pentru acestia.

Hotelul Wolf 2 de 4**** are o capacitate de 56 de camere, din care 2 apartamente, restul fiind single si double. Camerele sunt dotate cu cada proprie, jacuzzi, TV cablu, internet wireless in tot hotelul, dar si pe cablu.
Cele 2 hoteluri sunt despartite de restaurantul propriu cu personal calificat. Complexul se intinde pe o suprafata de peste 6000mp, cuprinzand terenuri de sport si de joaca pentru copii.

Restaurant:
Restaurantul Taverna Lupilor, alaturi de crama, va asteapta intr-o atmosfera rustica intregita de instrumentisti populari. Meniul bogat in bucate traditionale si nu numai va invita sa va incantati prietenii sau partenerii de afaceri. Tot aici se pot organiza diverse evenimente speciale: nunti, botezuri, degustari de vinuri si chiar training-uri.

Servicii gratuite:
acces piscine, SPA (piscina 250mp acoperita si incalzita, sauna, jacuzzi, sauna umeda)

Servicii cu plata:
masaj, cosmetica, teren de tenis, bowling, biliard

Animale de companie:
Accesul cu animale de companie este permis, exista posibilitatea achitarii unei taxe.

Facilitati copii:
Pentru copiii pana in 7 ani, cazarea e gratuita; pentru copiii peste 7 ani, pat suplimentar cu mic dejun inclus.

camera dubla mic dejun22 iunie27 iunie5 nopti2 adulti1.697 lei
camera dublamic dejun2 iulie7 iulie5 nopti2 adulti1.838 lei
camera dublamic dejun22 iulie27 iulie5 nopti2 adulti1.838 lei
camera dublamic dejun16 august21 august5 nopti2 adulti1.791 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...