Hotel Zenith Conference Spa

Situare: Situat chiar langa malul marii, in nordul statiunii, la numai cativa metri de Marea Neagra, intre Complexul ,,Palas-Pelican’ si Hotel ,,Dorna’. Hotelul a fost renovat complet in 2008, iar din 2010 are Centrul de Evenimente Zenith.

Camere: Hotelul Zenith Conference & Spa 4**** iti pune la dispozitie 290 de camere confortabile si primitoare, amplasate in cele doua corpuri de cladire, corp C1-Junona si corp C2-Jupiter.

Restaurant: Masa se poate servi in restaurantele hotelului, care au specific international si o capacitate de 180 locuri. Masa se poate servi in sistem ,,bufet suedez’ in sezonul estival (16.06 – 03.09), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc la farfurie, in regim a la carte, insa strict in limita bugetului alocat.

Facilitati: In cadrul hotelului, turistii se pot distra cu: Aqua Gym Fitness Instructor, Daycare Child Attendant (in sezonul estival), billiard, darts, sah, table sau tenis de masa. Hotelul are piscina in aer liber, pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii in receptie, parcare, centru de conferinte cu 5 spatii de la 50 la 200 de locuri.

Servicii gratuite: parcare, internet wireless, trezire turisti, parcare gratuita.

Servicii cu plata: minibar, biliard, telefon, fax, servicii postale, acces SPA.

Facilitati copii: Copiii intre 0 si 4 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, cazati in camera dubla standard. Copiii intre 4 si 7 ani vor fi cazati in camere standard junior sau camere family. Copiii intre 7 si 14 ani sunt cazati in camerele family, maxim doi copii cu doi adulti.

dubla superior cu vedere la maremic dejun2 iulie8 iulie6 nopti2 adulti4.525 lei
dubla superior cu vedere la maremic dejun14 iulie20 iulie6 nopti2 adulti5.303 lei
dubla superior cu vedere la maremic dejun13 august19 august6 nopti2 adulti5.303 lei
dubla superior cu vedere la maremic dejun31 august6 septembrie6 nopti2 adulti4.525 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...