Lebada Luxury Resort and SPA

Lebada Luxury Resort & SPA, este cel mai nou si cel mai exclusivist hotel din inima rezervatiei naturale Delta Dunarii, pe bratul Sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in localitatea Crisan, la mila 13,5. Resortul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, din care oaspetii nostri pot explora neingradit biosfera Deltei Dunarii.

Resortul se bucura de toate facilitatile unui complex modern de 5, camere spatioase, mari, dotate cu tehnologie de ultima generatie.

Este locatia perfecta atat pentru intalniri de business cat si pentru weekend-uri si vacante relaxante in familie.Toate unitatile de cazare au un design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu peisajul natural in care este pozitionat resortul, fiind dotate la standarde de 5 stele. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan, in 140 de camere single, double si apartamente. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.

Toti oaspetii au acces la piscina cu apa sarata, la centrul SPA, la jacuzzi si cele 2 saune, cat si la restaurantele cu bucatarie internationala care complimenteaza orice cerinta gastronomica. De altfel, iubitorii de miscare si aventura au la dispozitie un teren multifunctional cu gazon artificial si nocturna, ambarcatiuni de croaziera si explorare a Deltei Dunarii, dar si seri tematice cu muzica autentica a locului si nu numai.

duble loft kingmic dejun16 iulie18 iulie2 nopti2 adulti216 euro
duble loft kingmic dejun26 iulie28 iulie2 nopti2 adulti181 euro
duble loft kingmic dejun7 august9 august2 nopti2 adulti199 euro
duble loft kingmic dejun19 augsut21 august2 nopti2 adulti216 euro
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...