Pensiunea Delta Marina

Pensiunea Delta Marina este localizata in Sf. Gheorghe si pune la dispozitia clientilor: – 18 camere cu o capacitate maxima de 34 de persoane – Restaurant – Bar – Living – Sala de conferinte Fiecare camera este dotata cu: Telefon Internet Mini-bar Televizor cu plasma Aer conditionat Dus. Delta Marina va pune la dispozitie 10 camere KING Standard, 6 camere FAMILY si 1 camera SINGLE, iar Delta Marina 2, situat la doar 50 de metri are 10 camere KING Standard Danube view. Acestea sunt extrem de primitoare si au o arhitectura specifica zonei. Complexul iti ofera tot confortul modern, de la aer conditionat si baie proprie, TV, minibar, loc de joaca pentru copii, la sli de conferint si wi-fi.
Delta Marina este kids friendly si dispune de un loc de joac pentru copii indoor/outdoor.

Restaurantul Delta Marina este renumit pentru storceag, o ciorba de peste deosebita, specifica acestei minunate zone, insotit de painea proaspat pregatita de noi. Din meniu nu lipsesc: saramura de peste, pestele prajit si marinat, plachia de peste, salata de icre de crap si icre de stiuca precum si alte bunatati oferite de apele romanesti.
In cadrul Delta Marina o sa descoperiti Brutraia Deltei. Ea aprovizioneaza satul Sfantu Gheorghe cu paine proaspta, facuta in cuptor cu lemne, in fiecare zi. Painea Deltei, asa cum au numit-o stenii, este o paine santoasa, ce respecta o reteta cu traditie, mostenita din anul 1991.
Delta Marina va pune la dispozitie o sala de conferinte pentru aproximativ 60 de persoane. Aici putem gazdui seminarii, lansare de produse, traininguri de formare a personalului, intalniri de afaceri sau un eveniment al companiei. Nu trebuie decat sa alegeti data, iar noi va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a avea un eveniment reusit.

Terasa/ Lounge Delta Marina are un concept unic, este self service si este deschisa doar in timpul sezonului de vara. Este singura terasa din Sfantu Gheorghe care are un cuptor pe lemne menit sa faca cea mai delicioasa pizza, un ceaun in care ciorba de peste clocoteste, peste la plita si alte carnuri sau legume la gratar. Este un loc relaxant unde poti petrece cu prietenii pana la ziua.

Transfer: Murghiol- Sf, Gheorghe parcare Benzinaria Star 2000 de la ora 13:00
Sf. Gheorghe Murghiol- Murghiol- Parcare de la Delta Marina de la ora 11:00

Excursii:
Tip1- Complex Lagunar Sahalin Zatoane Cherhanaua Veche (2h)
Tip2- Varsare Dunare in Marea Neagra (1h)
Tip3- Sf. Gheorghe- Lacurile Rosu si Puiu – Padurea Letea- Sulina (8-9h)
Tip4- Sf. Gheorghe- Letea- Retur (6h)
Tip5- Sf. Gheorghe- Lac Erenciuc- Lac Puiu- Lac Rosu- canale- Padurea Caraorman (7h)

king standardfara masa15 iulie17 iulie2 nopti2 adulti626 lei
king standardfara masa23 iulie25 iulie2 nopti2 adulti626 lei
king standardfara masa6 august8 august2 nopti2 adulti742 lei
king standardfara masa20 augsut22 august2 nopti2 adulti742 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...