Pensiunea Siera

Pensiunea Siera ****, recomandata familiilor cu copii, este o destinatie exclusivista, deschisa in mai 2009, este situata la 3 km de statiunea Mamaia, pe soseaua Mamaia – Navodari in imediata apropiere a clubului Kazeboo cu plaja privata si a clubului IBIZA, locatie perfecta pentru petrecerea unei vacante rafinate si linistite.
La proprietate este disponibila parcare privata. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla chiar in fata Pensiunii Siera. Statiunea Mamaia este situata la 11 km, iar la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, care ofera legaturi cu zboruri internationale, se poate ajunge AZn 30 de minute de mers cu masina.


Camere: Toate camerele spatioase ale Pensiunii Siera sunt decorate in culori vii si includ un TV cu ecran plat si un minibar. Fiecare beneficiaza de un colt de relaxare.
Facilitati: Hotelul dispune de facilitate precum: piscina , masute, umbrele, perne, internet wireless, seif la receptie.

camera dublamic dejun10 iulie15 iulie5 nopti2 adulti1.709 lei
camera dublamic dejun20 iulie25 iulie5 nopti2 adulti1.761 lei
camera dublamic dejun14 august19 august5 nopti2 adulti1.761 lei
camera dublamic dejun24 august29 august5 nopti2 adulti1.709 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...