Hotel Phoenicia Holiday Resort

Hotelul de 4**** dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Marii Negre, la doar 1 km de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe intreg litoralul romanesc.
Hotelul dispune de 160 de spatii de cazare destinate atat pentru cupluri ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare intr-o atmosfera romantica, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de distractie, dar si pentru familiile cu copii. Toate camerele au vedere laterala catre mare si ofera un spatiu generos de cazare. Camera dubla matrimoniala cuprinde zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon; se pot caza 2 adulti + 2 copii (0-12 ani) sau 3 adulti si un copil (0-2 ani). Camera dubla twin cuprinde zona pentru dormit cu doua paturi, canapea extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon; se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii (0- 12 ani) sau 3 adulti si un copil (0-2 ani). Apartamentul Standard e format dintr-un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si vedere frontala catre lacul Siutghiol. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 – 12 ani) sau 3 adulti si un copil (0- 2 ani). Apartamentul Superior e format dintr-un living cu canapea fixa, zona de relaxare si un dormitor cu pat matrimonial, doua bai si vedere frontala catre mare; se pot caza maxim  2 adulti si un copil (0-2 ani). Camera comunicanta e formata din doua camere duble, una matimoniala si una twin cu doua bai cu cada. Capacitate maxima: 5 adulti si 2 copii (pana in 2 ani).
Restaurant: Restaurantul ,,Byblos’, din cadrul hotelului, este locul ideal pentru a servi atat micul dejun, cat si pranzul direct la malul marii, in sistem ,,bufet suedez’.
Facilitati:Teatru de papusi;Ateliere de creatie; Spatii de joaca interioare/exterioare cu personal autorizat; Program artistic seara; Excursii la delfinariu; Plimbari cu elicopterul; Baza sportiva cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei; Sala de fitness; Program aerobic, zumba, pilates, kangoo jumps; Sauna; Mini zoo; Parcare gratuita;
Facilitati extra: Echitatie; Scuba diving; Beauty salon; Cinema 7 D; Centru comercial; Punct farmaceutic; Excursii in Delta Dunarii;

Servicii gratuite: sezlonguri la plaja si la piscine, plaja si parcare privata, internet Wi-fi, seif in camera, pat bebe la cerere, club copii / cinema, teatru de vara, parcul indragostitilor, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke, fitness, aerobic, sauna, baza sportiva, spalatorie cu autoservire, spalatorie auto
Servicii cu plata: room service, centru de fotografiere, farmacie, complex de magazine, sporturi nautice
Accesul cu animale: Nu este permis.
Facilitati copii: Copiii cu varstele cuprinse intre 0 si 2 ani beneficiaza de gratuitate. Primul copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani, insotit de doi adulti platitori, beneficiaza de gratuitate. Pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani, insotit de doi adulti platitori se aplica tariful conform ofertei. Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si este tarifata conform ofertei.

Gradul minim de ocupare pentru orice tip de camera este de doi adulti (in cazuri exceptionale, pentru cazarea in regim single se va achita 80% din valoarea pentru doi adulti).

Atractii in zona: locuri de joaca pentru copii, program artistic in fiecare seara in cadrul Restaurantului ,,Kasttane’, teatru de vara, Parcul Indragostitilor

Tip pachete:
Demipensiune: mic dejun (7.00 – 10.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse); pranz bufet suedez (12.30 – 15.00)
All inclusive: mic dejun (07.00 – 10.00) bufet suedez; include cafea, apa, ceai, pranz bufet suedez (12.30 -15.00); include bauturi racoritoare draft cu / fara acid, apa, bere draft, vin alb / rosu draft, lichior, vodca); cina bufet suedez – include bauturi racoritoare draft cu / fara acid, apa, bere draft, vin alb / rosu draft, lichior, vodca); bar plaja (10.00- 19.00) – include bauturi racoritoare draft cu / fara acid, apa, bere draft, vin alb / rosu draft, lichior, vodca); bar piscina (10.00 -19.00) – include bauturi racoritoare draft cu / fara acid, apa, bere draft, vin alb / rosu draft, lichior, vodca). Micul dejun si pranzul sunt obligatorii; masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
All inclusive: in prima zi de cazare se intra cu cina si in ziua plecarii se servesc micul dejun si pranzul. Cina se serveste in Restaurant ,,Kasttane’, ce include programul de seara pentru copii si muzica live pentru adulti (formatie).

studiomic dejun si pranz9 iulie14 iulie5 nopti 2 adulti6.919 lei
studiomic dejun si pranz19 iulie24 iulie5 nopti2 adulti6.919 lei
studiomic dejun si pranz3 august8 august5 nopti2 adulti6.919 lei
studiomic dejun si pranz18 august23 august5 nopti2 adulti6.919 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...