Puflene Resort

Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte. Oaza unica in Delta Dunarii, Puflene Resort din localitatea Murighiol, este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala. Strucutura cazare: 96 de camere duble 6 apartamente Toate camerele dispun de: minibar seif cablu TV Internet Wi-Fi telefon uscator de par terasa aer conditionat sistem de acces cu card

Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente).Facilitati hotel:spa center (piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala fitness, salon de infrumusetare), piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie / calcatorie, acces internet, restaurant, bar , terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masa excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, hidrobicicleta.

dubla matrimonialamic dejun14 iulie16 iulie2 nopti 2 adulti1.214 lei
dubla matrimonialamic dejun22 iulie24 iulie2 nopti2 adulti1.273 lei
dubla matrimonialamic dejun13 augsut15 august2 nopti2 adulti1.273 lei
dubla matrimonialamic dejun2 septembrie4 septembrie2 nopti2 adulti1.155 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...