Resort Cheile Gradistei Fundata

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata. Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete. 

Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.

Camerele si vilele de la Complexul Cheile Gradistei Fundata au minibar si TV LCD. Baile sunt prevazute cu articole de toaleta si uscator de par.

SPA : piscina interioara, cada cu hidromasaj si diferite tipuri de saune. De asemenea, oaspetii pot opta pentru o gama variata de masaje si terapii spa.

Restaurantul serveste mancaruri romanesti. La bar, oaspetii pot juca biliard si tenis de masa. Accesul la internet WiFi este gratuit in toata proprietatea si zonele publice.

Hotel Piatra Craiului 3* are o capacitate de 80 locuri. Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi. Hotelul are o capacitate de 80 locuri de cazare, dispuse in 38 camere duble si 1 apartament. Hotelul este pozitionat langa restaurantul complexului si la 50 metri distanta de receptie. Hotelul Piatra Craiului are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 

  • 29 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada;
  • 9 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada; 
  • 1 apartament cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada 

Alte facilitati: lobby la parter, balcon sau terasa la toate camerele. Hotel Bucegi 3* are o capacitate de 170 locuri. Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata. 

Hotelul Bucegi va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi. Localizare: hotelul este pozitionat intre receptia complexului si hotel Piatra Craiului. Hotelul Bucegi are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 

  • 69 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada si dus; 
  • 2 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada si dus;
  • 7 garsoniere cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada si dus 

Alte facilitati: lobby la fiecare etaj; balcon sau terasa la toate camerele; lift; centrul SPA la parterul hotelului (piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi, masaj). 
Camerele si vilele de la Complexul Cheile Gradistei Fundata au minibar si TV LCD. Baile sunt prevazute cu articole de toaleta si uscator de par.

In Complex Cheile Gradistei Fundata oferim urmatoarele servicii de agrement (activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo): 

   Centrul SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi): 50 lei / persoana/ zi si 25 lei/ copil/ zi; – inchis momentan

      Masaj de relaxare: 100 lei/ sedinta (cu  TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza de  progamare) Program – 10:00 – 17:00

      Tour off road masini Suzuki si Duster: 450 lei TVA inclus/ masina/ tur de aprox 2 ore.

      Sala de fitness gratuita;

      Teren tenis: Suprafata sintetica 20 lei/ ora, racheta tenis: 15 lei /racheta /ora;

      Panou de escalada: in interior 15 lei/persoana; – inchis momentan

      Teren multifunctional: baschet(streetball), handball, fotbal: 20 lei/;

      Teren de mini – fotbal, suprafata sintetica 40 m x 20 m – gazon artificial: 150 lei/ora; 

      Biciclete de munte pentru adult/ copil a 90 lei/zi intre orele 9:00 a 17:00 sau 50 lei/ 4 ore sau 25 lei/ora;

      Biciclete downhill si cross country: 150 lei/4 ore sau 90 lei/ora;

     Trotinete a 20 lei/ora;

      Biciclete electrice – Pentru adulti si copii peste 14 ani – 150 lei/bicicleta electrica /traseu 2 a 3 ore;

      Aventura park a sunt disponibile 3 trasee: doua trasee, cu grade de dificultate diferite, pentru adolescenti si adulti si un traseu pentru copii: 30 lei/traseu/adult sau copil peste 12 ani, 20 lei/traseu/copil pana 12 ani. In cazul grupurilor, pot parcurge aceste trasee maxim 30 de persoane/ora;

    Tiroliana Montana – Pentru adulti si copii peste 14 ani. Tiroliana are 500 metri lungime si 50 metri inaltime – Traseul poate fi parcurs de 4 persoane simultan. Tarif: 70 lei/persoana cu echipament si transfer cu jeepurile pana la punctul de plecare, incluse. Durata traseului este de 10 – 15 minute/persoana; In cazul grupurilor, tiroliana poate fi parcursa de aproximativ 40 persoane/ora;

     Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/ grup 4 – 15 pers, 60 Euro/grup 16-20 pers., grupuri de peste 20 persoane-3 Euro/persoana, trasee de 3 – ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup;

   Loc de joaca pentru copii in exterior – gratuit;

       Pub la etajul II al Restaurantului: – bauturi, billiard 20 lei/ora(2mese disponibile), minifotbal 15.00 lei/ora (1 masa disponibila), tenis de masa 15 lei/ora (2 mese disponibile);

       Tubing: 1 tura a 15 lei, 3 ture a 30 lei; – Inchis momentan

      Partii de Schi alpin de diferite grade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.

camera dubla 3***+mic dejun19 iunie26 iunie7 nopti2 adulti2.138 lei
camera dubla 3***+mic dejun3 iulie10 iulie7 nopti2 adulti2.138 lei
camera dubla 3***+mic dejun24 iulie31 iulie7 nopti2 adulti2.566 lei
camera dubla 3***+mic dejun14 august21 august7 nopti2 adulti2.566 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.