Vila Coralis

Vila este amplasata la 100 m de mare, la 150 m de Techirghiol, la 50 m de baza de tratament ,,Ana Aslan Vital’ (hotel Europa), cu care vila are contract pentru baza de tratament si la 100 m de centrul orasului, fiind deschisa tot timpul anului (are incalzire centrala).

Camere: Vila dispune de 17 camere duble, 7 triple si 3 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu TV cablu, internet Wi-fi, aer conditionat, balcoane cu vedere la mare, cabine de dus si uscator de par. Camerele triple sunt identice cu cele duble si au in plus o canapea extensibila de 2 persoane. Apartamentele sunt formate din 2 camere, 2 balcoane si sunt dotate cu TV cablu, LCD in living, aer conditionat, internet Wi-fi, bai cu cada, bideu si uscator de par. In apartament se pot caza 3 persoane, iar a patra persoana va achita suplimentar contravaloarea unui mic dejun.

Restaurant: Restaurantul functioneaza in extrasezon ,, e la carte’, iar, incepand cu 25 iunie, se deschide si linia de autoservire. Restaurantul are pizzerie, cofetarie si gelaterie. La restaurant se poate servi masa pe baza de bonuri valorice. Bucataria restaurantului face fata celor mai exigente gusturi.

Servicii gratuite: pastrare valori, presa, camera bagaj, internet wireless in lobby

Servicii cu plata: spalat, calcat, telefon (international, national), fax, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, rummy)

Facilitati copii: Un copil cu varsta intre 0 – 11.99 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar plateste 50 % din valoarea micului dejun. Un copil de peste 12 ani, cazat in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun integral. Pentru cel de-al doilea copil, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare, doar daca se doreste pat suplimentar.

camera dublamic dejun si pranz, ambele cu bonuri valorice10 iulie15 iulie5 nopti2 adulti1.485 lei
camera dublamic dejun si pranz, ambele cu bonuri valorice20 iulie25 iulie5 nopti2 adulti2.307 lei
camera dublamic dejun si pranz, ambele cu bonuri valorice14 august19 august5 nopti2 adulti2.307 lei
camera dublamic dejun si pranz, ambele cu bonuri valorice24 august29 august5 nopti2 adulti1.673 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...