Vila Jasp

Situat intr-un cartier linistit, la doar 400 m de plaja Steaua de Mare, Vila JASP 3*** din Eforie Nord reprezinta alegerea perfecta pentru un concediu reusit si fericit alaturi de familie si prieteni dragi.
Faptul ca vila asigura doua cai de acces diferite in cele dou corpuri reprezint un plus al locatiei noastre.
Confortul oaspetilor a fost motivul principal care ne-a impulsionat sa renovam camerele si apartamentele din cadrul Vilei Jasp .
Culori discrete, mobilier adaptat nevoilor dumneavoastra, completat de elemente fine de decor, toate se regasesc in cele 22 spatii locative.

VILA JASP se afl in EFORIE NORD, la o plimbare de 5 minute de plaja, ofera o grdina frumoasa amenajata speciala pentru un loc de recreere si liniste, fiecare camera este dotata cu tv si bai private cu dus si articole de toaleta gratuite, camere anti-alergice, acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate si facilitati la o bucatarie exterioara avand conditiile speciale ptr pregatirea micului dejun, pranz sau chiar cina si pentru ca ne gandim in mod special si la linistea celor mici avem un loc amenajat special si pentru ei cu tobogane si multe alte activitati care sa ii incante pe prichindei.

camera dublafara masa4 iulie9 iulie5 nopti2 adulti1.000 lei
camera dublafara masa19 iulie24 iulie5 nopti2 adulti1.275 lei
camera dublafara masa8 august13 august5 nopti2 adulti1.275 lei
camera dublafara masa23 august28 august5 nopti2 adulti1.143 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...