Vila Sangria

Descriere.Vila Sangria se află la 150 de metri de plaja Rapana din staţiunea Mamaia Nord şi pune la dispoziţie camere elegante cu aer condiţionat şi balcon mobilat. Proprietatea are un bar şi oferă acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

Facilitati.Toate camerele sunt decorate elegant şi includ TV şi frigider. Acestea au baie privată cu duş, iar unele camere oferă vedere la mare. In zona recepţiei este disponibil un cuptor cu microunde.

In timpul verii, Vila Sangria poate organiza excursii de 1 zi in Delta Dunării, scufundări şi zboruri de agrement, precum şi croaziere cu iahtul pe Marea Neagră.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 150 de metri de proprietate. Gara Constanţa este situată la 15 km. La cerere şi la un cost suplimentar, Vila Sangria oferă servicii de transfer de la/la staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa. Proprietatea pune la dispoziţie parcare gratuită cu pază.

camera dublafara masa11 iulie15 iulie4 nopti2 adulti1.600 lei
camera dublafara masa19 iulie23 iulie4 nopti2 adulti1.828 lei
camera dublafara masa4 august8 august4 nopti2 adulti1.828 lei
camera dublafara masa24 august28 august4 nopti2 adulti1.600 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...